Potrebne su Vam kutije? Na pravom ste mestu!

BITO XL KUTIJA

BITO XL kontejner za slaganje evropskih dimenzija je BITO-ova najzastupljenija serija kontejnera za skladištenje. Paleta standardnih evropskih veličina i opcija konfiguracije omogućava vam skladištenje i transport robe na osnovu tačnih potreba. Proizvode se u crvenoj, plavoj, i sivoj boji. Za količine preko 200 komada po modelu kutije moguće je birati bilo koju boju iz RAL palete boja. Asortiman kutija za slaganje EURO formata dostupan je u 20 različitih veličina, sa rasponom visina i brojnim tipovima zidova. Kutije se mogu isporučiti sa otvorima za komisioniranje ili sa perforiranim ili zatvorenim stranama, u zavisnosti od vaših potreba.

BITO KLT KUTIJA

ispunjava zahteve modernog okruženja za skladištenje na idealan način. Uz robusnu ugaonu konstrukciju i tri različita dizajna poda, pogodni su i za velika opterećenja. Varijante sa izuzetno čvrstim rebrastim postoljem i zavarenim duplim postoljem omogućavaju održavanje bliskih tolerancija u AKL konstrukciji polica. Ovo je jedini način da se obezbedi korišćenje bez problema i uštede prostora sa širokim spektrom uređaja za skladištenje i preuzimanje u AKL-u

BITO MB KUTIJA

BITO MB je konusni kontejner visoke čvrstoće za višekratnu upotrebu, pogodan i za upotrebu u automatizovanim skladištima i šatl skladištima. BITO višenamenska MB kutija je SKLADIŠNA, KOMISIONA I TRANSPORTA kutija u jednom. Savršena za rukovanje u celom logističkom lancu kao jedna jedinica. Ne traži dodatno prepakivanje robe i štedi vreme transporta.

ŠTEDI NA PROSTORU

Slaganje kutija za višekratnu upotrebu jedne na druge smanjuje prostor potreban za prazne kontejnere – a time i troškove skladištenja i transporta – do 75 procenata!

SMANJUJE TROŠKOVE

BITO višenamenska kutija MB je Vaš ekonomski prijatelj. Pomaže u optimizaciji Vaših operativnih procesa. Nema dodatnog prepakivanja i naručivanja novog materijala za pakovanje. Pretpostavka da MB kutija (MBD64321) košta 20 puta više od takve kartonske kutije iste veličine, i da MB kutija već kod 20-og ciklusa počinje da vraća uloženo i tako smanjuje troškove.

BEZBEDNOST

BITO nudi kao dodatnu opremu jednokratne plombe za MB kutije koje omogućavaju brzu i jednostavnu vizuelnu kontrolu da li je u transportu došlo do neovlašćenog pristupa sadržaju. Ista je od strane osiguravajućih društava preporučena za upotrebu u kompanijama koje se bave “kurirskom poštom”.


VARIJANTE

Različiti MB modeli u više od 80 varijanti izrađeni u EURO dimenzijama.

 

 

Magacinske kutije za male delove

BITO SK KUTIJA

Mali predmeti su najvidljiviji u BITO SK kutijama za skladištenje. SK kutije su idealne kante za sortiranje za snabdevanje širokog spektra sitnih predmeta za upotrebu u radnim procesima. Da bi se omogućilo ergonomsko izvlačenje predmeta, kutije za odlaganje imaju otvor na prednjoj strani koji se može zatvoriti pomoću providnog kliznog prozora.

BITO RK KUTIJA

BITO RK kutije za skladištenje i rukovanje su dizajnirane da savršeno odgovaraju sistemima regala. Veličine i dimenzije ovih kutija koji se mogu složiti su dizajnirani da tačno odgovaraju dimenzijama polica u ormaru. Raspoloživi prostor se koristi što je moguće efikasnije, dok kontejneri ostaju sigurni bez klizanja. Ove robusne kutije mogu se opciono opremiti napred-nazad i poprečnim pregradama za skladištenje širokog spektra artikala dok su jasno vidljivi.

BITO CTB KUTIJA

BITO CTB kutija predstavlja jedinstvenu optimizovanu kombinaciju BITO SK kutija za vidljivo skladištenje i BITO RK kutija za skladištenje na policama. Izuzetno je stabilna, primenljiva za širok spektar namena i savršeno se uklapa u dimenzije polica. Novodizajniran prednji prozor od providnog polipropilena može se lako skliznuti nadole da bi se otvorio bez potrebe da se sama kutija pomera ili bilo šta iz nje uklanja. Možete direktno pristupiti stavkama unutra.

Kutije velikih zapremina

BITO XL 800×600 kontejner

Kutija velike zapremine BITO XL 800×600 povećava seriju BITO XL na format 800 x 600 mm dizajniran da drži sadržaj težine do 200 kg. Osnovna struktura odgovara ostatku XL serije. Ovaj kontejner velike zapremine može se opciono montirati sa klizačima za transport viljuškara ili kamiona, pretvarajući ga u laganu, modernu kutiju za rukovanje.

BITO SL86 Kontejner

Kontejner velike zapremine BITO SL 86 je izvanredan u svim oblastima primene: ova kutija velike veličine je idealna za skladištenje velike ili teške robe tokom proizvodnje, skladištenja ili komisioniranja. Kutija može da izdrži težinu do 500 kg. Jedinstvena i dostupna samo od BITO-a: vrata sa poluspuštanjem širine kutije koja se mogu zatvoriti! Nudi maksimalan pristup robi unutra. Posebno razvijen koncept boja olakšava identifikaciju ovih kontejnera velike zapremine i njihovog sadržaja.

BITO MB 800×600 kontejner 

BITO MB 800×600 dopunjuje ostatak višenamenske serije BITO MB kutija koji se mogu složiti u verziji velikog formata 800 x 600 mm. Kontejner se opciono može montirati sa klizačima, što ga čini kompatibilnim sa viljuškarima i viličarima. Čak i sa dodatim klizačima, konusni dizajn ovog kontejnera velike zapremine je očuvan, što vam omogućava da ga složite kako biste uštedeli prostor. Glatki unutrašnji i spoljašnji zidovi sprečavaju nakupljanje prljavštine i lako se čiste.

 

Specijalne namene

MB Food & Delivery

Serija kutija MB “Hrana i Dostava” je kompletan sistem koji može da transportuje mnogo različitih vrsta hrane u a način koji štedi prostor. Različite zone svežine i temperature moguće u jednom kontejneru. Kvalitet robe tokom transporta i isporuke nije pogođena. Prazni kontejneri mogu biti ugnežđen radi uštede prostora. Postoje 2x različite opcije paketa za zamrzavanje, jedan za sveži režim , drugi za smrznuti režim.

– Optimalna visina kontejnera za dostavu hrane, takođe idealna za uspravan transport flaša.
– Prazni kontejneri se mogu ugnezditi jedan u drugi radi uštede prostora.
– Odvojeni umetci tako da ništa ne klizi, ne prevrne se ili ne prospe.
– Modularni izolacioni umetci od ekspandiranog polipropilena (EPP) za različita hlađenja oblasti, kao što su sveži, mlečni ili smrznuti proizvodi.
– Opcije vešanja za torbe, džepove ili kese
– Dostupno i sa perforiranim, propusnim zidovima, tako da se sadržaj može održavati na sobnoj temperaturi ili temperaturi vozila.
– Poklopci i zaptivke pružaju još veću zaštitu u transportu

MB Pharmaceutical

Da bi ispunio mnogostruke zahteve eksterne i interne distributivne logistike, BITO je razvio njihovu višenamensku kutiju serije  MB koji je izuzetno uspešan u proizvodnji i distribuciji okruženja bilo koje industrije. Za upotrebu u farmaceutskom sektoru, MB serija dolazi sa integrisanim termalnim izolacionin setom. transportovati bezbedno i bezbedno na temperaturama u kutiji između 2 i 8°C koje se održavaju najmanje 12 sati. Kombinuje kutija za umetanje otporna na udarce od polistirena, umetak od Neopor pene i tri hladna pakovanja ICECATCH® Solid Insulated.

– Idealan za rukovanje lekovima osetljivim na temperaturu i vakcine
– Savršeno za poslednji korak isporuke vakcina.
– Toplotna izolacija održava temperature u kutiji konstantnom.
– Higijenski, lako se čisti

MB ADR – Opasne materije

MB ADR kontejneri/kutije za opasne materije dolaze sa poklopcem koji se spušta zajedno sa gotovim metalnim bravama sa polugom. MB ADR kutije su odobreni od strane Nemačkog saveznog instituta za istraživanje i ispitivanje materijala kao spoljna ambalaža za opasne robe kategorisane u grupe pakovanja II i III. Svi kontejneri nose broj odobrenja 4H2/I25/S/23/D/BAM6107-BITO boja: ljubičasto crvena

 

Pošaljite upit