NAŠI PROIZVODI

Plastične kutije i kontejneri

Želite da budete sigurni da je vaša roba zaštićena u najvećoj mogućoj meri tokom intralogističkog transporta i da sve radne procese prođe što je lakše. Tek tada možete biti sigurni da je kvalitet vaših proizvoda zagarantovan i da je njihov rad što lakši za korisnike.

Magacinske metalne police

BITO sistemi polica za komadnu robu- sistemi na više nivoa, sistemi platformi, police za protok robe u komadu ili sistemi polica za automatizovane sisteme. Montaža bez šrafljenja omogućava lako motniranje i izmenu nivoa. Police su od Pocinkovanog lima.

Paletni Regali

BITO u svom asortimanu poseduje sve vrste regala namenjenih za paletno skladištenje roba : klasične paletne regale, dinamične paletne regale, konzolne regale, “Drive in” regale, automatizovana paletna skladišta i još mnogo toga! Svi obračuni nosivosti u skladu prema Evropskom standardu EN15512

Bezbedonosna i Zaštitna Oprema

Kod nas je bezbednost uvek na prvom mestu! Zaštitite svoj magacin i zaposlene u skladu sa bezbedonosnim propisima. Sveobuhvatan asortiman raznih proizvoda namenjen za zaštitu protiv nezgoda, oštećenja i najbitnije povreda zaposlenih!